Θωράκιση τζαμιών σπιτιού

Θωράκιση τζαμιών σπιτιού

Το επακόλουθο της πρωτοφανούς κρίσης της ελληνικής αλλά και της παγκόσμιας οικονομίας έχει δημιουργήσει μεγάλα οικονομικά προβλήματα στην κοινωνία μας με ανησυχητικά χαρακτηριστικά.

Στους δύσκολους και επικίνδυνους αυτούς καιρούς που ζούμε είναι πλέον απαραίτητη η προστασία της οικογένειάς μας και της περιουσίας μας με κάποιο αξιόπιστο σύστημα ασφαλείας τελευταίας τεχνολογίας.

Οι ληστείες των κατοικιών έχουν αυξηθεί δραματικά.

Σίγουρα θα έχετε ακούσει από κάποιο φίλο ή γνωστό ότι του έχουν “ανοίξει” το σπίτι του, και του έχουν δημιουργήσει πολλά προβλήματα. Σκεφτείτε την απογοήτευση που αισθάνεται κάποιος, όταν διαπιστώσει ότι προσεβλήθη το ιδιωτικό του άσυλο και τα κεκτημένα του. Το αίσθημα ανασφάλειας πολλές φορές μας ακολουθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα μετά το “γεγονός”. Η ευκολότερη πρόσβαση γίνεται από τα σπασμένα τζάμια.

Ίσως ήρθε η στιγμή που θα πρέπει να σκεφτείτε περισσότερο σοβαρά τα γεγονότα και να λάβετε τα “μέτρα’’ σας.

Ασφάλεια στην ανασφάλεια

thorakisi-tzamion-spitiou-banner2

Το ANTIVANDAL system είναι ένα πρωτοποριακό προϊόν μέγιστης αντοχής που τοποθετείται στην εσωτερική πλευρά των τζαμιών, ενισχύοντας την ανθεκτικότητα τους και θωρακίζοντας τα.

Η θωράκιση αυτή εμποδίζει την διάρρηξη και κάθε κακόβουλη πρόθεση από επίδοξους κλέφτες, αποτρέπει τους βανδαλισμούς, συγκρατεί τα ραγισμένα κομμάτια στην θέση τους και προστατεύει από τραυματισμούς σε περίπτωση θραύσης.

Παρέχει ισχυρή ασφάλεια απαλλάσσοντας σας από αντιαισθητικές λύσεις, όπως κάγκελα η σιδεριές, και διατηρεί τελείως και ανεμπόδιστα την θεά.

  • Αποτρέπει διαρρήξεις από λοστό, διαμάντι κ.λ.π.
  • Αύξηση της μηχανικής αντοχής των τζαμιών έως 36 φορές περισσότερο έως το ράγισμα.
  • Αντοχή σε κτυπήματα με βίαιο τρόπο. Απορροφά και αποσβένει επανειλημμένα κτυπήματα.

Η αόρατη ασπίδα, το ANTIVANDAL system πολυστρωματικό υλικό καλύπτει τις πιο κάτω αναφερόμενες απαιτήσεις των προδιαγραφών.

EN 12600 – 2008, ASTM ASHRAE, British Standards WINTECH Class A (Impact Test Method) και DIN 52337 ‘’Glass in building Pendulum Test – Impact Test Method – Classification for Flat Glass’’