Θωράκιση τζαμιών καταστημάτων

Θωράκιση Τζαμιών καταστημάτων

Πλέον στην σημερινή εποχή που η κρίση μαστίζει την κοινωνία δημιουργώντας αγανακτισμένους εξαγριωμένους πολίτες, οι δολιοφθορές και οι κλοπές είναι συχνό φαινόμενο για στις επιχειρήσεις. Τα αντικλεπτικά τζάμια πλέον φαντάζουν αναγκαία για κάθε σύγχρονη επιχείρηση.

Ενημερωθείτε πως να πάρετε μέτρα προφύλαξης.

Ένα τυχαίο κτύπημα, ατύχημα ή βανδαλισμός θα θρυμματίσει εύκολα το γυαλί και θα επιφέρει άσχημα αποτελέσματα. Ειδικά όταν έχουμε απεργίες ή διαδηλώσεις τότε τα αποτελέσματα για τα καταστήματα είναι …τραγικά.

Το κόστος εμπορευμάτων, επισκευής του κτιρίου και ο χρόνος ανενεργού παραμονής της επιχείρησης είναι τεράστιο. Σύμφωνα με πηγές από τον κλάδο των ασφαλιστικών εταιρειών, που καλούνται να καλύψουν οικονομικά τα «σπασμένα», η αύξηση των κρουσμάτων «μερικών κλοπών» στις επιχειρήσεις βρίσκεται σε πολύ υψηλό ποσοστό. Όμως, οι επιπτώσεις δεν βαραίνουν μόνο τις ασφαλιστικές εταιρείες. Το ψυχολογικό σοκ των ιδιοκτητών δεν ‘’περιγράφεται’’.

Oι απαιτήσεις για ασφάλεια στην σύγχρονη κοινωνία, μας οδηγούν στο ANTI-VANDAL System θωράκιση υαλοπινάκων.

Ένα πολλαπλών επιστρώσεων πρωτοποριακό προϊόν μέγιστης αντοχής που θα σας προστατεύσει, όταν το χρειαστείτε, παρέχοντας υψηλό βαθμό ενίσχυση αντοχής στην θραύση των τζαμιών σας, θωρακίζοντας τα από κάθε κακόβουλη πράξη, δολιοφθορά, ή ακόμη και τρομοκρατική ενέργεια!!!

Δημιουργώντας μια αόρατη ασπίδα προστασίας, έχει την εμφάνιση ενός διαφανούς και ευκρινούς υλικού, στον ίδιο βαθμό όπως ο συνηθισμένος υαλοπίνακας με άψογη ορατότητα και μέγιστη αντοχή στην θραύση και την διαπέραση αντικειμένων.

Είναι σχεδιασμένο να αντέχει στις πιο αντίξοες συνθήκες και παρέχει:

  • Αύξηση αντοχής των τζαμιών έως 36 φορές περισσότερο έως το ράγισμα.
  • Αντοχή σε κτυπήματα με βίαιο τρόπο, όπως πέτρες, ρόπαλα, λοστούς.
  • Απορροφά και αποσβένει επανειλημμένα κτυπήματα.
  • Αντέχει σε εκρήξεις, σε κοκτέιλ μολότοφ, κ.λ.π.
  • Αποτρέπει διαρρήξεις από λοστό, διαμάντι κ.λ.π.
  • Απόλυτη συγκράτηση ραγισμένων κομματιών στη θέση τους.

Πιστοποιημένο με διεθνείς προδιαγραφές όπως EN 12600 ASTM ASHRAE, British Standards WINTECH Class A (Impact Test Method), DIN 52290 Παράγραφος 4. Εμπόδιο κατά της ρίψης αντικειμένων. Κατάλληλο για “ευαίσθητους” χώρους που χρειάζονται επιπλέον ασφάλεια και προστασία, και ειδικά για χώρους που πρέπει να προστατευτούν από βανδαλισμούς και τρομοκρατικές ενέργειες όπως π.χ. Γραφεία, Καταστήματα, Βιτρίνες, Τράπεζες, Πρεσβείες, Ξενοδοχεία, Δημόσια κτίρια, Εργοστάσια, Στρατιωτικές βάσεις κ.λ.π.

Είναι η ‘’ΣΙΓΟΥΡΗ’’ λύση, μια για πάντα.