Θωράκιση τζαμιών αυτοκινήτου

Θωράκιση τζαμιών αυτοκινήτου

Οι Υαλοπίνακες αυτοκινήτων διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην προστασία των επιβατών.

Ένα τυχαίο κτύπημα, ατύχημα, κλοπή ή ακόμα και κάποιος βανδαλισμός θα θρυμματίσει εύκολα το γυαλί, και οι ζημιές είναι 100% σίγουρο ότι θα επιφέρουν άσχημα αποτελέσματα, ενώ τις περισσότερες φορές, το τίμημα είναι πολύ μεγάλο.

Πως όμως μπορείτε να προστατευτείτε;

Ο φόβος να βρουν ανοιγμένο ή σπασμένο το αυτοκίνητό τους επιβεβαιώνεται καθημερινά για δεκάδες οδηγούς στα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας. Σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά της αστυνομίας, πέρυσι καταγράφηκαν το πρώτο 6μηνο 12886 θραύσεις τζαμιών αυτοκινήτων, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, το τελευταίο εξάμηνο καταγράφεται αύξηση που αγγίζει και το 40%.

Οι περιπτώσεις κλοπών αντικειμένων μέσα από αυτοκίνητα είναι περίπου 60 περιστατικά ημερησίως.

Οι κλοπές, δολιοφθορές και άλλες κακόβουλες πράξεις είναι πλέον συνηθισμένο φαινόμενο.

θωράκιση τζαμιών αυτοκινήτων

Νιώστε Ασφαλής!! Το ANTIVANDAL SafetyShield πολυστρωματικό υλικό παρέχοντας υψηλό βαθμό ενίσχυσης θραύσης των τζαμιών σας, θα λειτουργήσει ως αποτελεσματικός αποτρεπτικός παράγοντας και σαν αόρατη ασπίδα προστασίας θα σας προστατεύσει θωρακίζοντας σας από κάθε κακόβουλη πράξη, κλοπή, δολιοφθορά, ατύχημα ή ακόμη και τρομοκρατική ενέργεια!!

Χάρη στην ειδική του σχεδίαση το ANTIVANDAL SafetyShield πολυστρωματικό υλικό μειώνει τον κίνδυνο τραυματισμού από θραύσματα γυαλιού σε περίπτωση ατυχήματος, προστατεύει από τις κλοπές και τα ενισχύει ώστε να αντέχουν περισσότερο κατά το εξωτερικό χτύπημα με αποτέλεσμα τη σταθερότητα του τζαμιού στο τελάρο του οχήματος.

  • Αύξηση της μηχανικής αντοχής των τζαμιών έως 36 φορές περισσότερο έως το ράγισμα.
  • Αντοχή σε κτυπήματα με βίαιο τρόπο. Απορροφά και αποσβένει επανειλημμένα κτυπήματα.
  • Απόλυτη συγκράτηση ραγισμένων κομματιών στη θέση τους.

Η διαφάνεια του είναι στον ίδιο βαθμό όπως ο συνηθισμένος υαλοπίνακας, με άψογη ορατότητα σε όλες τις καιρικές συνθήκες, και είναι ανεπηρέαστα από τις ηλιακές ακτίνες UV.

Διατίθεται σε οποιασδήποτε σκουρότητα επιθυμείτε Clear, Light, Medium ή Dark.