Η Εταιρεία

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας.

Από το 1985 η επιχείρηση μας δραστηριοποιείται στην εισαγωγή, εμπορία χονδρική λιανική πώληση και τοποθέτηση των Madico SafetyShield® AntiVandal πολυστρωματικών υλικών για την θωράκιση – ενίσχυση ανθεκτικότητας θραύσης των υαλοπινάκων από ατυχήματα, κλοπές, βανδαλισμούς, εκρήξεις, φυσικά φαινόμενα κλπ.

Πρωτοπόρος στο είδος της, με γνώμονα τα αυστηρά κριτήρια στην επιλογή των υλικών και υψηλού επιπέδου τεχνογνωσία σε συνεργασία με την MADICO inc USA, την μεγαλύτερη και αρχαιότερη κατασκευάστρια εταιρεία πολυστρωματικών υλικών ασφάλειας στο κόσμο, διαθέτει πρωτοποριακά προϊόντα υψηλής τεχνολογίας σύμφωνα με διεθνείς πιστοποιήσεις, τα οποία ανήκουν στα δυνατότερα brands του χώρου.

Υπερκαλύπτοντας τους υψηλούς στόχους που ορίζει στην ποιότητα υλικών και τοποθέτησης, διατηρεί τη θέση της σε προνομιακή θέση στον τομέα της τεχνολογίας AntiVandal παρέχοντας στους πελάτες της την μέγιστη προστασία και ασφάλεια σε δημόσια και ιδιωτικά κτίρια, ενώ διατηρεί σταθερά την θέση της στο χώρο των αυτοκινήτων ενισχύοντας και θωρακίζοντας τα τζάμια προσφέροντας ολοκληρωμένη και αξιόπιστη προστασία θραύσης με πολυετείς εγγυήσεις.

Το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό, και τα συνεργεία τοποθέτησης που διαθέτει, αποτελούν ένα από τα πιο δυνατά της κεφάλαια, καλύπτοντας την Ελληνική επικράτεια.

Το γεγονός ότι η πορεία της επιχείρησης ProGlass είναι σταθερή στη θέση της, με απόλυτα ευχαριστημένους πελάτες, αποδεικνύει την αξιοπιστία και την υπευθυνότητα της.


Μερικοί από τους πελάτες μας

proglass-logo-banner